ncp

Contact

Wilt u snel en gemakkelijk een vraag stellen aan ons? Neem dan contact met ons op via het formulier op de contactpagina

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel.

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Inbraak en overlast komen nog steeds veel voor. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel.

J.Jansen Service wil u graag helpen om dit onveilige gevoel bij u weg te nemen. Wij kunnen u meer informatie geven over de wijze waarop u alle 'inbraakgevoelige' plekken van uw woning kunt beveiligen.

Zo heeft u tot 90% minder kans op inbraak en komt uw huis in aanmerking voor het certificaat Veilige Woning. Dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte.

Het keurmerk richt zich op de gelegenheidsinbreker. Dat is bijvoorbeeld een junk die met een schroevendraaier op zak langs woningen loopt en kijkt waar een slot eenvoudig opengebroken kan worden. Of dieven die via een open raam snel een laptop of een tas met geld uit de woonkamer weghalen.

Voor meer informatie kijk op: www.politiekeurmerk.nl

Herstellen inbraakschade & het openen van deuren

U kunt u huis of bedrijf niet in. Dit kan zijn doordat u zichzelf heeft buitengesloten, uw sleutel bent kwijtgeraakt of uw woning of bedrijf heeft schade opgelopen door een inbraak. Wij kunnen u snel een oplossing bieden!

Direct hulp nodig?
06 - 27 28 86 41